Goedkoopste zorgverzekering 2018

Goedkoopste zorgverzekering 2018 is misschien wel het meest gezochte woord als het gaat om zorgverzekeringen. Jaarlijks is een grote groep Nederlanders opzoek naar de goedkoopste zorgverzekering. We weten al dat de basis zorgverzekering 2018 voor elk persoon die in Nederland woont hetzelfde en wettelijk verplicht is. De verzekering geeft dekking tegen de meest voorkomende en noodzakelijke zorgkosten. Bij zorgkosten moet je denken aan ziekenhuisopnames, kraamzorg, hulpmiddelen, geneesmiddelen, medicijnen, ziekenvervoer en tandarts kosten tot 18 jaar. De premie voor de basisverzekering verschilt per jaar en per zorgverzekeraar. Maar hoe vind je nu de goedkoopste zorgverzekering 2018? In onderstaand bericht leggen we je uit hoe je verzekerd bent van de goedkoopste basisverzekering;

Goedkoopste zorgverzekering 2018 vergelijken

Het begint allemaal bij het vergelijken van de basisverzekering 2018 van zorgverzekeraars. De dekking in de basis zorgverzekering 2018 is allemaal hetzelfde bij de zorgverzekeraars. De premie 2018 is echter verschillend en de hoogte mogen zij zelf bepalen. Dus zoek je een goedkope zorgverzekering dan is er echter maar 1 oplossing en dat is zorgverzekeraars vergelijken. Kies de hoogte van het eigen risico 2018 dat je wilt betalen en selecteer de zorgverzekeraar met het laagste maandbedrag of premie. Het maakt niet uit welke verzekering je kiest want bij alle zorgverzekeraars worden dezelfde kosten gedekt.

Goedkoopste premie zorgverzekering 2018

De maandelijkse zorgpremies kunnen enkele euro’s uit elkaar liggen waardoor jij eenvoudig veel geld kunt besparen op je zorgverzekering 2018. Je moet maar zo denken dat elke €10 per maand je al €120 per jaar oplevert zonder er wat voor te doen. Dankzij onze zorgvergelijker 2018 heb je snel de meest actuele zorgverzekeringen.Wil je helemaal verzekerd zijn van de goedkoopste zorgverzekering 2018? Dan moet je het eigen risico verhogen waardoor je premie daalt. Dit houdt wel in dat als er iets met je gebeurt of als je zorgkosten krijgt dat je dan de eerste rekeningen zelf moet betalen totdat je het bedrag van het eigen risicio hebt behaalt. De grens van het hoogste eigen risico van de zorgverzekering ligt op de €885. Ga je uit van het laagste eigen risico dan betaal je in 2018 €365. Dus als je bijvoobeeld naar het ziekenhuis moet of andere zorg dient te ontvangen dan betaal je de eerste €365 zelf. Denk je meer zorgkosten te maken in het komende jaar aan bijvoorbeeld een bril of aan de tandarts dan kun je jezelf uiteraard een aanvullende zorgverzekering 2018 afsluiten.

Goedkoopste zorgverzekering 18 jaar

Zoals je waarschijnlijk al weet ben je tot je 18 jaar gedekt in de zorgverzekering van je ouders. Als je 18 wordt dan komt het moment dat je zelf je zorgverzekering moet afsluiten. Zoek op woorden als zorgverzekering vergelijken 18 jaar of “zorgverzekering 18 jaar goedkoop” en je komt op websites die beloven allemaal de goedkoopste zorgverzekering 2018 te hebben. De overeenkomsten van deze vergelijkingssites is dat ze bijna allemaal dezelfde vergelijkingstool gebruiken. Het vullen van een website met een zorgvergelijker 2018 is vrij eenvoudig en spreekt voor zich. Vul je gegevens in en klik op vergelijken en direct zie je de goedkoopste zorgverzekering 2018.

Goedkoopste zorgverzekering 2018 kiezen

Na het invullen van je gegevens en het vergelijken komt misschien wel het moeilijkste moment, namelijk een zorgverzekering 2018 kiezen. Dankzij de filteroptie in een zorgvergelijker kun je filteren op goedkoopste zorgverzekering, duurste, meest gewaardeerde of andere opties. Maak voor jezelf de keuze waar je het meeste waarde aan hecht. Eénmaal gekozen dan is het een kwestie van nog een paar gegevens invullen en overstappen maar.